Rantala on puurakenteinen vuonna 2000 valmistunut

By admin 3 vuotta ago
Home  /  Portfolio Item  /  Rantala on puurakenteinen vuonna 2000 valmistunut
Rantala on puurakenteinen, vuonna 2000 valmistunut kuuden hengen loma-asunto järven rannassa, huoneistoala 95 m², lasitettu veranta 10 m², grillikatos, kolme makuuhuonetta, täysin varusteltu keittiö, sauna, koneellinen ilmanvaihto, autotalli, vene, polkupyörät. Rantalan ja Lappalan välimatka on 90 m. Ne sopivat esimerkiksi tuttavaperheille tai pienelle ryhmälle. Silti kummassakin asunnossa on oma rauhansa, sillä asuntojen ympärillä ja välissä on metsää.

Rantala

Rantala on puurakenteinen, vuonna 2000 valmistunut kuuden hengen loma-asunto järven rannassa, huoneistoala 95 m², lasitettu veranta 10 m², grillikatos, kolme makuuhuonetta, täysin varusteltu keittiö, sauna, koneellinen ilmanvaihto, autotalli, vene, polkupyörät. Rantalan ja Lappalan välimatka on 90 m. Ne sopivat esimerkiksi tuttavaperheille tai pienelle ryhmälle. Silti kummassakin asunnossa on oma rauhansa, sillä asuntojen ympärillä ja välissä on metsää.

Rantala

6 henkilölle   

Rantala on puurakenteinen vuonna 2000 valmistunut loma-asunto järven rannassa, huoneistoala 95 m², lasitettu veranta 10 m², grillikatos, kolme makuuhuonetta, taysin varusteltu keittiö,sauna, koneellinen ilmanvaihto, autotalli, vene, polkupyörät.

Rantalan ja Lappalan välimatka on 90 m. Ne sopivat esimerkiksi tuttavaperheille tai pienelle ryhmälle. Silti kummassakin asunnossa on oma rauhansa, sillä asuntojen ympärillä ja välissä on metsää.

Lomamökin varustus:

Korkealaatuisesti varustettu keittiö. Varusteina ovat mm. jääkaappi-pakastin, astianpesukone, keskuspölyimuri, astiastot 12 hengelle, mikroaaltouuni, sähköhella ja -uuni, kahvinkeitin, vedenkeitin, sähkövatkain, vohvelirauta, leivänpaahdin.

Olohuoneen varusteina on mm.tv,  radio, cd-soitin ja dvd-soitin
Huvilassa on myös pyykinpesukone, kuivauskaappi ja silitysrauta

Lomamökin hinta:

600-840 euroa/vko 6 henkilölle, lisävuode 10 euroa/hlö. Viikonloppu perjantai klo 15.00 – sunnuntai klo 15.00 on 250 euroa. Liinavaatteet sisältyvät hintoihin. Asiakas huolehtii loppusiivouksesta. Tarvittaessa siivous 100 euroa. Hinnat sisältävät alv:n. Lyhyemmät ja pidemmät ajat sopimuksen mukaan. Pidätämme oikeuden hintojen muutokseen. 

  • Loma-asunnot