Lappala on puurakenteinen

By admin 3 vuotta ago
Home  /  Portfolio Item  /  Lappala on puurakenteinen
Lappala on puurakenteinen vuonna 1998 valmistunut loma-asunto kalaisan järven rannassa, huoneistoala 95 m², lasitettu veranta 10 m², täysin varusteltu keittiö, sauna, koneellinen ilmanvaihto, aurinkopaneelit, grillikatos, autotalli, vene, polkupyörät. Rantalan ja Lappalan välimatka on 90 m. Ne sopivat esimerkiksi tuttavaperheille tai pienelle ryhmälle. Silti kummassakin asunnossa on oma rauhansa, sillä asuntojen ympärillä ja välissä on metsää.

Lappala

Lappala on puurakenteinen vuonna 1998 valmistunut loma-asunto  kalaisan järven rannassa, huoneistoala 95 m², lasitettu veranta 10 m²,  täysin varusteltu keittiö, sauna, koneellinen ilmanvaihto, aurinkopaneelit, grillikatos, autotalli, vene, polkupyörät. Rantalan ja Lappalan välimatka on 90 m. Ne sopivat esimerkiksi tuttavaperheille tai pienelle ryhmälle. Silti kummassakin asunnossa on oma rauhansa, sillä asuntojen ympärillä ja välissä on metsää.

Lappala

6 henkilölle    

Lappala on puurakenteinen vuonna 1998 valmistunut loma-asunto  kalaisan järven rannassa, huoneistoala 95 m², lasitettu veranta 10 m²,  täysin varusteltu keittiö, sauna, koneellinen ilmanvaihto, aurinkopaneelit, grillikatos, autotalli, vene, polkupyörät.

Rantalan ja Lappalan välimatka on 90 m. Ne sopivat esimerkiksi tuttavaperheille tai pienelle ryhmälle. Silti kummassakin asunnossa on oma rauhansa, sillä asuntojen ympärillä ja välissä on metsää.

Lomamökin varustus:

Korkealaatuisesti varustettu keittiö. Varusteina ovat mm. jääkaappi-pakastin, astianpesukone, keskuspölyimuri, astiastot 12 hengelle, mikroaaltouuni, sähköhella ja -uuni, kahvinkeitin, vedenkeitin, sähkövatkain, vohvelirauta, leivänpaahdin.

Olohuoneen varusteina on mm. tv, radio, cd-soitin ja dvd-soitin.

Loma-asunnossa on myös pyykinpesukone, kuivauskaappi ja silitysrauta.

Lomamökin hinta:

600-840 euroa/vko 6 henkilölle, lisävuode 10 euroa/hlö. Viikonloppu perjantai klo 15.00 – sunnuntai klo 15.00 on 250 euroa. Liinavaatteet sisältyvät hintoihin. Asiakas huolehtii loppusiivouksesta. Tarvittaessa siivous 100 euroa. Hinnat sisältävät alv:n. Lyhyemmät ja pidemmät ajat sopimuksen mukaan. Pidätämme oikeuden hintojen muutokseen

  • Loma-asunnot