Koskela on puurakenteinen ja 2-kerroksinen

By admin 3 vuotta ago
Home  /  Portfolio Item  /  Koskela on puurakenteinen ja 2-kerroksinen
Koskela on puurakenteinen ja 2-kerroksinen vuonna 1997 peruskorjattu lomamökki ( 102 m2 ). Oma maalaispihapiiri, grillikatos, leikkimökki, autotalli, vene, polkupyörät. Omarantainen ( rantaan 150 m) hirsisauna on kesäkäytössä.

Koskela

Koskela on puurakenteinen ja 2-kerroksinen vuonna 1997 peruskorjattu lomamökki ( 102 m2 ). Oma maalaispihapiiri, grillikatos, leikkimökki, autotalli, vene, polkupyörät. Omarantainen ( rantaan 150 m)  hirsisauna on kesäkäytössä.

Koskela

6 henkilölle   

Koskela on puurakenteinen ja 2-kerroksinen vuonna 1997 peruskorjattu lomamökki ( 102 m2 ).  Oma maalaispihapiiri, , grillikatos, leikkimökki, autotalli, vene,polkupyörät. Omarantainen ( rantaan 150 m)  hirsisauna on kesäkäytössä.

Lomamökin varustus:

Korkealaatuisesti varustettu keittiö. Varusteina ovat mm. jääkaappi-pakastin, astianpesukone, keskuspölyimuri, astiastot 12 hengelle, mikroaaltouuni, sähköhella ja -uuni, kahvinkeitin, vedenkeitin, sähkövatkain, vohvelirauta, leivänpaahdin.

Olohuoneen varusteina on mm. tv,  radio, cd-soitin ja dvd-soitin.

Lomamökissä on sähkösauna, pyykinpesukone ja silitysrauta.

Lemmikkieläimet on sallittu.

Lomamökin hinta:

600-840 euroa/vko 6 henkilölle, lisävuode 10 euroa/hlö. Viikonloppu perjantai klo 15.00 – sunnuntai klo 15.00 on 250 euroa. Liinavaatteet sisältyvät hintoihin. Asiakas huolehtii loppusiivouksesta. Tarvittaessa siivous 100 euroa. Hinnat sisältävät alv:n. Lyhyemmät ja pidemmät ajat sopimuksen mukaan. Pidätämme oikeuden hintojen muutokseen. 

  • Loma-asunnot