Lappala

Lappala on puurakenteinen vuonna 1998 valmistunut loma-asunto  kalaisan järven rannassa, huoneistoala 95 m², lasitettu veranta 10 m²,  täysin varusteltu keittiö, sauna, koneellinen ilmanvaihto, aurinkopaneelit, grillikatos, autotalli, vene, polkupyörät. Rantalan ja Lappalan välimatka on 90 m. Ne sopivat esimerkiksi tuttavaperheille tai pienelle ryhmälle. Silti kummassakin asunnossa on oma rauhansa, sillä asuntojen ympärillä ja välissä on metsää.

Lomamökin varustus

Korkealaatuisesti varustettu keittiö. Varusteina ovat mm. jääkaappi-pakastin, astianpesukone, keskuspölyimuri, astiastot 12 hengelle, mikroaaltouuni, sähköhella ja -uuni, kahvinkeitin, vedenkeitin, sähkövatkain, vohvelirauta,leivänpaahdin. Olohuoneen varusteina on mm.tv,  radio, cd-soitin ja dvd-soitin. Huvilassa on myös pyykinpesukone, kuivauskaappi ja silitysrauta.

Lomamökin hinta

600-840 euroa/vko 6 henkilölle, lisävuode 10 euroa/hlö. Viikonloppu perjantai klo 15.00 – sunnuntai klo 15.00 on 250 euroa. Liinavaatteet sisältyvät hintoihin. Asiakas huolehtii loppusiivouksesta. Tarvittaessa siivous 100 euroa. Hinnat sisältävät alv:n. Lyhyemmät ja pidemmät ajat sopimuksen mukaan. Pidätämme oikeuden hintojen muutokseen.

Kaikki loma-asunnot ovat omarantaisia (matalapohjainen uimaranta ja laituri) ja jokainen niistä sijaitsee omassa rauhallisessa pihapiirissä. Jokaisessa asunnossa on sauna. Loma-asuntojen varustuksen lähtökohtina ovat korkealaatuisuus ja kotimaisuus. Asuntojen varusteluun kuuluu myös soutuvene ja oma grillauskatos. Loma-asunnot soveltuvat myös pitkäaikaiseen majoitukseen esim. työporukoille viikkokodiksi tai perheille remontin ajaksi. Palvelemme teitä suomen lisäksi englanniksi, saksaksi ja ruotsiksi.