Koskela

Koskela on puurakenteinen ja 2-kerroksinen vuonna 1997 peruskorjattu lomamökki ( 102 m2 ). Oma maalaispihapiiri, grillikatos, leikkimökki, autotalli, vene, polkupyörät. Omarantainen ( rantaan 150 m)  hirsisauna on kesäkäytössä.

Lomamökin varustus

Korkealaatuisesti varustettu keittiö. Varusteina ovat mm. jääkaappi-pakastin, astianpesukone, keskuspölyimuri, astiastot 12 hengelle, mikroaaltouuni, sähköhella ja -uuni, kahvinkeitin, vedenkeitin, sähkövatkain, vohvelirauta, leivänpaahdin. Olohuoneen varusteina on mm.tv,  radio, cd-soitin ja dvd-soitin. Huvilassa on myös pyykinpesukone, kuivauskaappi ja silitysrauta. Lemmikkieläimet ovat sallittuja.

Lomamökin hinta

600-840 euroa/vko 6 henkilölle, lisävuode 10 euroa/hlö. Viikonloppu perjantai klo 15.00 – sunnuntai klo 15.00 on 250 euroa. Liinavaatteet sisältyvät hintoihin. Asiakas huolehtii loppusiivouksesta. Tarvittaessa siivous 100 euroa. Hinnat sisältävät alv:n. Lyhyemmät ja pidemmät ajat sopimuksen mukaan. Pidätämme oikeuden hintojen muutokseen.

Kaikki loma-asunnot ovat omarantaisia (matalapohjainen uimaranta ja laituri) ja jokainen niistä sijaitsee omassa rauhallisessa pihapiirissä. Jokaisessa asunnossa on sauna. Loma-asuntojen varustuksen lähtökohtina ovat korkealaatuisuus ja kotimaisuus. Asuntojen varusteluun kuuluu myös soutuvene ja oma grillauskatos. Loma-asunnot soveltuvat myös pitkäaikaiseen majoitukseen esim. työporukoille viikkokodiksi tai perheille remontin ajaksi. Palvelemme teitä suomen lisäksi englanniksi, saksaksi ja ruotsiksi.